NY INFORMASJON:

Grunnet covid-19 situasjonen som foregår globalt er vi nødt til å utsette festivalen. Vi håper på å kunne gjennomføre festivalen til høsten, og kommer tilbake med konkret informasjon så raskt det lar seg gjøre. Du kan fremdeles søke om å være med!

Hvem er det vi søker egentlig?

enkelt! vi søker deg eller dere som lager egen kunst! Har du/dere en forestilling dere ønsker å vise frem? Er du skikkelig god på et instrument, eller kanskje medlem av en dansegruppe? kanskje skriver du dikt, eller skaper noe helt utenom det vanlige? Og sist men ikke minst - er du 19 år eller yngre? i så fall vil vi gjerne at du tar kontakt med oss!

Bruk gjerne skjemaet på siden, eller send direkte e-post til;

festival@dramaorama.no

Spørsmål og svar

Spørsmål: Må opptreden ha noe med klima og miljø å gjøre?

Svar: Nei, opptreden må ikke ha noe med klima og miljø å gjøre. Det viktigste er at det er orginalt.

Spørsmål: svarer dere alle?

Svar: Absolutt! 

Spørsmål: får jeg betalt?

Svar: Nei, vi har ikke mulighet til å lønne deltakere. Men dere får det dere trenger av teknisk utstyr, samt tekniker og mat under festivalen. 

Spørsmål: hvem står bak frisk pust festivalen?

Svar: Festivalen er et samarbeid mellom trikkehallen på kjelsås, bydel nordre aker og drama-o-rama.

Spørsmål: får alle som kontakter dere opptre?

Svar: dessverre har vi kun den ene helgen, så det er ikke mulig å få med alle. men vi skal få plass til så mange som mulig!

Spørsmål: Hva skal man skrive når man kontakter dere?

Svar: Presenter deg/dere selv, og en beskrivelse av hva du/dere har lyst til å vise frem. Det er veldig gunstig å legge ved film/demo etc, slik at vi får et bilde av hva du ønsker å bidra med.

fikk du ikke svar på det du lurte på? benytt deg gjerne av vår chat-funksjon nederst i høyre hjørne, eller send en mail!

FRISK PUST FESTIVALEN / 2020

Sted:Trikkehallen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon